Chef Simone Cantarini
CHEF’S
Μέσα από το gelato μου ήθελα να ανακαλύψω ξανά τις γεύσεις των παιδικών μου αναμνήσεων!
Είμαι ο Simone Cantarini και ξεκίνησα να εργάζομαι από μικρή ηλικία, έχοντας την ευκαιρία να γνωρίσω τους παλιούς ζαχαροπλάστες στην Αγκώνα της Ιταλίας, την πόλη όπου γεννήθηκα. Αυτή η εμπειρία μου δημιούργησε πάθος και μεράκι για τη ζαχαροπλαστική και την τέχνη της gelateria.
Chef Simone Cantarini
STORY
Από την άλλη, είχα από την αρχή μια βαθιά αγάπη για τα φρέσκα προϊόντα της εξοχής, καθώς μεγάλωσα με τους γονείς μου που ήταν άνθρωποι της υπαίθρου. Η συνεχής μου ενασχόληση με τον κόσμο της γαστρονομίας με οδήγησε από τα αλλαντικά και τα τυριά, στη ζαχαροπλαστική, την πιτσαρία, τη μαγειρική, το μπαρ καφέ και τελικά στο gelato.
Η τελειομανία μου, καλή ή κακή, δεν με αφήνει να ξεκινήσω κάτι αν δεν ξέρω πως να το τελειώσω. Ή καλό ή τίποτα. Οι επισκέψεις μου στην Ελλάδα για διακοπές, την οποία αγαπώ πολύ, και η διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων το 2004, μου έδωσαν την ιδέα να δημιουργήσω κάτι αληθινό, χειροποίητο και φρέσκο στην Ελλάδα – ένα αυθεντικό, ιταλικό gelato.
SO FAR
Το 2007, ήρθα με την οικογένειά μου στην Ελλάδα και ξεκίνησα ως gelatiere. Για το gelato μου, ακολουθώ την παράδοση που έμαθα από παλιά, συνδυάζοντας μοντέρνες τεχνικές και αγνά υλικά. Το gelato μας δεν έχει πολλή ζάχαρη, περίπου 17%, και λιπαρά έως 7%, επιτυγχάνοντας έτσι ένα ελαφρύ, γευστικό και ποιοτικό αποτέλεσμα. Τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι αγνά και φυσικά, δίνοντας έτσι μια αυθεντική και αξέχαστη γεύση.
Ελάτε να δοκιμάσετε το ξεχωριστό gelato και να ζήσετε μια αυθεντική ιταλική εμπειρία γεύσης.
Σας περιμένουμε!